Diferència entre revisions de la pàgina «Viquidites:Bloqueig»

==Vegeu també==
*[[MediaWiki:Blockedtext]], el missatge mostrat als usuaris bloquejats quan intenten editar.
*[[Plantilla:Compte blocat]] (per a notificar un compte/usuari que ha estat blocat temporalment).
*[[Plantilla:Usuari blocat]] (per a identificar usuaris que han estat blocats indefinidament).
 
[[Categoria:Norma oficial de la Viquipèdia|Bloquig]]
0

modificacions